fredag 19 september 2008

Lite ironi...

Eftersom jag tidigare använt låt texter, så varför inte?

"Mormors lilla kråka skulle ut och åka,
ingen hade han som körde.
Mormors lilla kråka skulle ut och åka,
ingen hade han som körde.
Än slank han hit (hjärninne & hjärninflamation)
än slank han dit (diskbrock)
än crasha han ner i diket (leukemi)."

4 kommentarer:

Kling sa...

...du har leukemi och jag heter Kling och ska bli polis....du kommer att bli frisk....jag kommer att få heta konstapel Kling hela livet...känn på den du...!

Tänker på dig och hoppas du känner att vi är med på tåget. Kram

Anonym sa...

Tänker på dej hela tiden Jens! Du är en så otroligt stark person så detta tar du dej igenom!!!! Väntar på en tävling i milen...det vet du ;) Stora kramar till dej och din familj!!

Anonym sa...

Har precis läst hela din blogg och så smått börjat hämta mig från den nock du gav mig på förmiddagen. Dock har jag ännu inte ord på alla känslor och tankar som snurrar i huvudet mer än att om det finns ngn som sagt att livet är en dans på rosor eller rättvist så skulle de ha en käftsmäll. Men en sak vet jag med bestämdhet och det är att du är en FIGHTER. Och är det så att det som inte dödar härdar så har inte detta en chans emot dig! Men man undrar ju hur mycket en och samma person skall behöva gå igenom innan det är nog.
Vi tänker på dig och dina tjejer.
Carola, Janne och Smilla

Anonym sa...

Men även om kråkan kraschar i diket Jens, så betyder inte det att han inte kan skutta ur vraket och ta sig till nya höjder. Hans vingar kan vara lite "luggade" och han kanske är lite yr i bollen, men han repar sig och kommer känna sig modigare och bättre än någonsin.
Så kämpa !


Kram